Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Impressie
  • Contact
  • Reservering

Algemene Informatie

Welkom bij De Aalbertshoeve, waar we trots zijn op onze prachtige groepsaccommodaties: De Deel en Het Kamphuus. Gelegen te midden van het betoverende landschap van de Veluwe, bieden deze accommodaties de perfecte setting voor een onvergetelijk verblijf met vrienden, familie of collega's.

De Deel

'De Deel' is ideaal voor grotere groepen tot 80 personen. Met slaapzalen en kamers van verschillende groottes, biedt De Deel voldoende ruimte voor iedereen. Buiten kunnen gasten genieten van een sportveld, trampoline en andere recreatieve voorzieningen. Binnen zijn er diverse spelletjes en entertainmentopties beschikbaar. Netheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel, zodat je kunt genieten van een zorgeloos verblijf.

Het Kamphuus

'Het Kamphuus' biedt plaats aan groepen tot 52 personen en beschikt over slaapzalen en kamers voor diverse groepsgroottes. Met comfortabele voorzieningen en een scala aan recreatieve mogelijkheden, zowel binnen als buiten, staat Het Kamphuus garant voor een aangenaam verblijf. Geniet van onze sportvelden, trampoline en andere buitenfaciliteiten, of ontspan binnen met een potje tafeltennis, sjoelen of darten. Netheid en gastvrijheid staan ook hier hoog in het vaandel.

Of je nu komt voor een ontspannen weekendje weg, een teambuildinguitje of een familiebijeenkomst, bij De Deel en Het Kamphuus vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Boek nu jouw verblijf bij De Aalbertshoeve en ervaar de charme en gastvrijheid van onze groepsaccommodaties!

De faciliteiten van Groepsaccommodatie de Deel + Kamphuus

Ligging van Groepsaccommodatie de Deel + Kamphuus

Omgeving Groepsaccommodatie de Deel + Kamphuus