Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Impressie
  • Contact
  • Reservering

Algemene Informatie

Ontdek onze twee unieke groepsaccommodaties, 'De Deel' en 't Schot', gelegen te midden van het prachtige landschap van de Veluwe. Bij De Aalbertshoeve streven we ernaar om groepen van alle soorten en maten een onvergetelijk verblijf te bieden, omringd door rust, natuur en talloze activiteiten.

De Deel

'De Deel' biedt ruimte aan groepen tot 80 personen en is ideaal voor grotere gezelschappen. Met slaapzalen en kamers voor verschillende groepsgroottes, biedt het genoeg ruimte voor iedereen. Buiten kunnen gasten genieten van een sportveld, trampoline en andere recreatieve voorzieningen. Binnen zijn er diverse spelletjes en entertainmentopties beschikbaar. Bovendien staan netheid en hygiëne hoog in het vaandel.

't Schot

''t Schot' is perfect voor kleinere groepen, met kamers voor 4 tot 5 personen en gedeelde faciliteiten. Hier kunnen gasten genieten van dezelfde recreatieve voorzieningen en activiteiten als in De Deel, allemaal in een intieme setting. Ook hier staat hygiëne en gastvrijheid centraal.

Beide accommodaties bieden toegang tot een scala aan activiteiten op ons terrein en in de nabije omgeving, van boswandelingen tot strandbezoek en zwemmen. Of je nu komt voor een ontspannen weekendje weg, een teambuildinguitje of een familiebijeenkomst, bij De Aalbertshoeve vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.

Boek nu jouw verblijf bij De Aalbertshoeve en ervaar de charme en gastvrijheid van onze groepsaccommodaties!

De faciliteiten van Groepsaccommodatie de Deel + Schot

Ligging van Groepsaccommodatie de Deel + Schot

Omgeving Groepsaccommodatie de Deel + Schot