Bekijk alle foto's
  • Informatie
  • Impressie
  • Contact
  • Reservering

Algemene Informatie

Kampeerboerderij “De Aalbertshoeve” ligt midden in een agrarisch gebied en op kleine afstand van de Veluwse bossen waar reeën, herten en wilde zwijnen uw pad kunnen kruisen. Uitgestrekte heidevelden liggen ook dichtbij onze kampeerboerderij. Kilometers lang strand met veilig zwemwater langs de oevers van de Veluwse Randmeren. Ook heeft u op de Randmeren alle mogelijkheden voor beoefening van de watersport (o.a. surfen).

Informatie
Geschikt tot 52 personen

Rechts:
1 Slaapkamer voor 12 personen
2 Slaapkamers voor 4 personen
Links:
1 Slaapkamer voor 12 personen
1 Slaapkamers voor 6 personen
1 Slaapkamer voor 4 personen
4 Douches, toiletten
(klik hier voor de plattegrond)


Buiten:

Elke accommodatie heeft een eigen,

Sportveld met volleybalnet en doelen om te voetballen (zelf ballen meenemen)
Trampoline (april t/m oktober)
Dambord
Zitkuil
Terras
Schommels en wippen
Vlegelhangen


Binnen:

Tafeltennistafel (balletjes en batjes meenemen)
Sjoelbak
Tv
Beamer met scherm en geluid

De geschiedenis

Geschiedenis

Het bedrijf zoals dat er nu is, kent een lange geschiedenis. “Opa” van Diest begon net na de oorlog met de veehouderij aan de Nijkerkerweg, een typisch gemengd Veluws bedrijf met melkkoeien en legkippen. In 1964 is Opa van Diest begonnen met het organiseren van HGJB kampen op zolder bij de koeien. De gasten sliepen toen nog in het stro. In 1966 is zoon Gijs, toen 16 jaar, thuis aan het werk gegaan. Op dat moment heeft hij de vleeskalverentak binnen het bedrijf opgezet.

 

In 1970 werd het stro op zolder vervangen door volwaardige bedden. Op dat moment werd ook besloten om zomers stoelen en tafels in de koeienstal te zetten (de koeien werden dan buiten gemolken). Dit gebouw heet “de Deel”. In datzelfde jaar werd de kippenhouderij afgestoten en werd het kippenhok omgebouwd naar groepsaccommodatie (“t Kamphuus”). In 1975 heeft Gijs het bedrijf van zijn vader overgenomen.

 

In 1984 werd ’t Kamphuus’ 15 meter verlengd en vanaf 1986 is gestart met het hele jaar gasten te ontvangen. In 1997 werd een nieuwe groepsaccommodatie gebouwd, het gebouw dat ’t Schot genoemd, wordt is een zelfstandige groepsaccommodatie. Naast het ontwikkelen van de groepsfaciliteiten ontwikkelde de veehouderi zich ook door.

 

Van oorsprong is de verhuur van groepsaccommodaties een nevenactiviteit. Echter is deze activiteit in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf naast (maar wel in samenhang mét) de veehouderij. De groepsaccommodatie biedt nu ruimte aan 182 personen (de gebouwen toewijsbaar aan de groepsaccommodatie beslaan circa 1.000 m2) en biedt tal van sport- en spelfaciliteiten (boerengolf, zeskampen, huifkartochten, etc) die ook afzonderlijk te boeken zijn. Het bedrijf is landelijk bekend en wordt hoog aangeschreven.

Activiteiten

De Aalbertshoeve is een nette en schone accommodatie, deze punten staan ook zeer hoog in het vaandel bij ons. De Aalbertshoeve is centraal gelegen in Nederland ca. 4 km vanaf de A28.

Wij bieden onze gasten ook zeer veel activiteiten op ons eigen terrein aan. Het bos grenst bijna aan ons terrein, het Veluwse strand is 4 km bij ons vandaan, er zijn ook twee subtropische zwembaden op 3 km afstand.

Verder is het terrein (4Ha) ruim opgezet om onze accommodatie.

De faciliteiten van Groepsaccommodatie Het Kamphuus

Ligging van Groepsaccommodatie Het Kamphuus

Omgeving Groepsaccommodatie Het Kamphuus