Wave-line

Recreatie

Kompastocht

Kompastocht is eigenlijk een wandeling die is uitgebreid met een spel.

Je krijgt een kompas mee en een kaart met graden. Op vaste punten moet je de kompas instellen en ronddraaien zodat de route bepaald wordt. U weet dus niet hoe de route is. Het is dus niet saai, “een rondje lopen”. Ook hebben we een kompastocht naar het zwembad, erg leuk voor de laatste dag.

 

Klootschieten

Klootschieten is een wandeling waarbij je gelijk een leuk spel doet.

Klootschieten is leuk voor jong en oud. Je wandelt en gooit om beurten met de “kloot” (een bal). De bal moet eigenlijk op de weg blijven maar rolt natuurlijk ook wel eens in een sloot of in de bosjes, maar dat maakt het spel alleen maar leuker.

 

Huifwagen

De Aalbertshoeve biedt met haar huifwagenrit een ontspannende belevenis. Huifwagenritten zijn erg gezellig en zo geniet u van het boerenlandschap, het bos, of de hei.

We hebben een huifwagen voor 40 personen die wordt getrokken door een tractor. wij kunnen u naar b.v het zwembad, strand, dorp, bos, station enz. brengen en evt. ook weer ophalen, alleen ophalen is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Laat u zich binnenkort door ons rijden?

 

Skelterbaan

Voor de jeugd tot 12 jaar heeft de Aalbertshoeve met haar skelterbaan een unieke attractie in huis.

Gezellig met z’n allen skelteren op een rubberen parcours waardoor er onder alle weersomstandigheden comfortabel geskelterd kan worden. Daarbij lijken de skelters ook nog eens op een tractor. Succes verzekerd!

Wenst u meer informatie over de skelterbaan? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

 

Zeskamp

Een sportief spel, waarbij meerdere teams tegelijk verschillende onderdelen spelen. In een roulatie schema worden alle 6 de spellen gespeeld.

 

Luchtkussen

Het luchtkussen staat garant voor veel springplezier van de kinderen.