Wave-line

Groepsaccommodatie op de veluwe
Tot maximaal 182 personen

Organiseer uw schoolkamp bij De Aalbertshoeve!

Organiseer uw schoolkamp bij De Aalbertshoeve en profiteer van alles binnen handbereik. We bieden verschillende grote groepsaccommodaties met slaapzalen en slaapkamers verschillende recreatiemogelijkheden. In de groene omgeving van Ermelo kunt u bijvoorbeeld een spooktocht uitzetten in de bossen van de Veluwe of ga een dagje naar het strand. Het is allemaal mogelijk in onze omgeving.

 

De accommodaties

U heeft de keuze uit drie verschillende accommodaties met allen een eigen sportveld en terras:

  • Groepsaccommodatie De Deel voor maximaal 86 personen: klik hier
  • Groepsaccommodatie Kamphuus voor maximaal 52 personen: klik hier
  • Groepsaccommodatie ’t Schot voor maximaal 44 personen: klik hier
  • Deze accommodaties zijn ook te combineren tot maximaal 186 personen.

De specificaties van de groepsaccommodaties kunt bekijken op de desbetreffende pagina’s. Bekijk hier de huidige bezetting (mogelijkheid tot direct boeken) van de verschillende accommodaties in de periode van het schoolkamp.

 

Standaard bij elke groepsaccommodatie

Standaard inbegrepen bij elke groepsaccommodatie zijn natuurlijk voldoende bedden, sanitaire voorzieningen, stoelen en tafels. Daarnaast heeft elke accommodatie een tafeltennistafel, sjoelbak, tv en beamer, dartbord en voetbalspel binnen en kunt u buiten genieten van een heerlijk terras, zitkuil, trampoline, vlegelhangen, schommels, wippen en een sportveld met een volleybalnet en grote en kleine voetbaldoelen.

 

Recreatiemogelijkheden

In de groene omgeving van Ermelo zijn veel recreatiemogelijkheden die erg leuk zijn tijdens een schoolkamp. Zoals eerder genoemd is de locatie erg dicht in de buurt van bossen en van het strand, wat zich perfect leent voor buitenactiviteiten tijdens het schoolkamp. Daarnaast bieden wij ook verschillende andere recreatiemogelijkheden bij de Aalbertshoeve. In de omgeving zijn ook veel zwembaden, bowlingcentra, dierentuinen, pretparken, klimbossen en activiteitencentra te vinden.

 

Reserveren

Wilt u een accommodatie voor uw schoolkamp bij ons reserveren? Bekijk hier de bezettingsgraad en boek direct. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in, of bel naar 0341-552166.